Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 9, 2010

```saat cemas yg mdebarknnnnn````

...assalamualikummm....


"saat cemas dn mdebarknnnn..."huhuhu risaukan korang dgr tajuk aku nih(eh..risau kerrrr..rasak la)  hmmmm....aper yg mcemaskan aku..???ni semua gara2 PN PIOD tk dtg2 k...risau aku weiiii..mane la tau tetiba tereksiden lak kan...(yela klu dh ader tu namanye rezeki...)tp aku risau la knnn ....bahaya ko..,mane ready lg sebnarnyeee....ok mesti korang ttnya2 knp aku risau sngt tahap gaban nih knnnn...dlm tahun nih ader la sebulan tuh aku tk didatangi PN PIOD nih..tp aku tk la risau sbb aku tau la knnnn mane leh sngkut klu tk mainnn..huhuhu...

tp bln lepas skali lg aku tk didtangi PN PIOD nih...weiiii trus jd risau aku weiii..smpai aku leh tny en suami"awak..ader kerrrr...hmmmmm"(tk pasti...jwpannyeee)korang tau dsbbkn aku tk ddtangi PN PIOD nih...emasi aku mcm sakai la knnnn....wat itu ini tk kene...risau punye pasal....tiap kali aku pandang si adik,tetibe aku jd kesian weiii kt dia(mane tk nye....blum puas manja).Smpai kt tmpat kije aku aku citer la ngan kwn2 aku yg aku nih tk ddtangi PN PIOD nih bln lepas...dan2 weiii bebudak nih punye stetmennn.......
                   "patutleee muka ko nmpak letih jerrrr.."

                   "patutleee brest ko mcm mbesar jerr.."

                  "patutlerrr punggung ko lebarrrr jerr"

apalagi terus emosi aku tganggu sikitttt...(bnyk sbnrnyeeee)...dr aku sngt lapo trus ilang selera aku..(entah knp aku risau sngtknnn..klu ader pon benih laki aku knnn..)mgkn sbb aku tk larat nk mgulang chekup tetiap blnnnn...huhuhuhu

kepastian blum dpt lg nih tp aku n kwn2 aku dh mula memikir mana hospital yg bgus ....nk pilih DR sape la..nk wad brape org la...(tp tk dpt kesahihannyeee lg)punye la aku risau aku trus tpon laki aku mtk dia belikan pregnent test utk aku blik kije nih...aku siap pesan kt sia suruh beli 2 skali...

tp aku nih tk sabar gak knnn..nk tggu laki aku blik n belikan aku dh terasa lmbtttttt sngtttt......(walhal aku smpai umah lebih kurang laki aku je nihhh)blik kije dlm krte aku asyik bekireee..nk g ke tk..nk g ke tk...last2 ake belok la tayar kete aku ke farmasi....aku beli la smpai 2 pregnent test nih..(sbb kwn aku suruh test 2x katanye....bru puas ati)...smpai je umah,punyela megelupor aku...tk bukak tudung pon trus je g bilik air n test benda alah nihhhh.....(smbil pejam mata ko)
dannnnn......jeng..jeng..jeng.....nila hasilnye wahai kwn2 ku yg excited sngt tuhhh.....
















huhuhuhu.......smpai 2x k aku test....still jwapnnye NEGATIVE  ok......punah la harapan korang nk tgk aku nih jd sngttttttttt COMEL dr skrg...hihihih(lain kali aku akn bsedia n bhati2...pakaila ape2 yg patut tuk perlindungannn jika blum bsedia...)

dnnnn insyaallah dpt la aku join trip ke singapore......bsama2 k sal n fmly..cenor n fmly...fara n fmly...k ina n fmlyy....n....(ade lg ke yg joinnnnn)


ALHAMDULILLAHHHHH...........


 

3 comments:

  1. hahaha......fuhhhh lega ko na...seb bek...ekeke... ;)

    ReplyDelete
  2. aku tau sape yg beriya2 suggestkan spital mane, dr mane..hahahahah...

    ReplyDelete